Themapakketten

 

Kerstpakketten mag u bij ons naar eigen keuze samenstellen. Hieronder een aantal thema's welke u kunt terug vinden op de showroom. Ook een aantal voorbeeldpakketten zijn afgebeeld.

 

 

 


Adventure.
Erop uit trekken, even weg zijn uit het alledaagse leven. Wanderlust, de behoefte om de wereld te ontdekken. Avonturen tegemoet gaan in welke vorm dan ook. Dichtbij of juist ver weg. Samen met anderen of juist even alleen. Het maakt niet uit waar naartoe. Jezelf uitdagen om (een klein stukje) uit je comfortzone te stappen en laat je verrassen door wat je onderweg tegenkomt. Adventure!

 

Adventure.jpg 


Brasserie.
Uitnodigend en bijzonder gastvrij. Welkom bij De Brasserie. Rustig even een krantje lezen op het terras en genieten van een heerlijke koffie met versgebakken appeltaart. Het geluid van koffiebonen die worden gemalen. En de geur van versgebakken brood wat net uit de oven komt. Ook voor een 12-uurtje kun je hier terecht: een heerlijk tomatensoepje versgebakken brood. Vanavond keuze uit de specialiteit van het huis de satéschotel of de grillburger met verse friet. Eet smakelijk!

 

 


Christmas Time.
The most wonderful time of the year! Samen de kerstboom versieren, cadeautjes mooi inpakken met een takje groen en een schaal met lekkers op tafel. Christmas Time brengt je precies die gezelligheid die je met Kerst wilt. De afwisseling met wit en kraft maakt de lijn fris en eigentijds.
 

 


Gold Collection.
Warm, elegant en chique. Dat is Gold Collection. Bijzonder stijlvol door de eenvoud en de aantrekkelijke producten. Dé ultieme lijn om een geschenkpakket met klasse samen te stellen.
 

 

 


Red Collection.
Rood is bij uitstek de kleur van Kerst! De Red Collection is bijzonder stijlvol door de eenvoud van een goede kleur rood en de aantrekkelijke fotografie van het product. Met de Red Collection stelt u de mooiste en lekkerste rode geschenkpakketten samen.
 

 

 


Fair & Share.
Speels, eigenwijs, kleurrijk en helemaal van nu! Fair & Share staat voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen. Van de opbrengst van Fair & Share producten gaat een deel naar de Voedselbank of stichting Present. Give back a Fair Share!
 

 

 


Fiësta.
De veelkleurigheid zorgt voor een feestje op tafel. Mexicaans genieten staat hier centraal. Door de zwarte basis is Fiësta ook goed combineren met de hele collectie.
 

 

 


Foodtruck.
Gezelligheid, lekker eten, leuke mensen en muziek. Dat is de Foodtruck Experience. Foodtruck festivals worden elk jaar populairder. Een hapje en een drankje in de buitenlucht, genieten met je vrienden en veel gezelligheid. De ludieke foodtruckjes zijn een lust voor het oog. Het streetfood wat geserveerd wordt smaakt nog beter in de buitenlucht.
   

Heerlijk.
De Heerlijk producten, lekker om bij te pakken; Heerlijk is een perfecte, culinaire aanvulling!

 

 


Label.
Label staat voor puur genieten. De verpakkingen met kraft geven de producten een natuurlijke en authentieke maar ook een stoere uitstraling. Bovendien kun je er eindeloos mee combineren.

 

 


Tijd voor Elkaar.
Investeer deze feestdagen eens écht in elkaar. Ga offline en beleef samen de gezelligste tijd van het jaar. Samen delen, samen lachen, samen genieten. In Tijd voor elkaar vind je op elke verpakking een vraag die je de ander kunt stellen, zo breng je een leuk gesprek op gang!

 

 


With Compliments.
Stijlvolle, chique lijn uitgevoerd in zwart-wit met een goud accentje. In deze lijn draait het om de inspirerende, waarderende teksten. Hiermee kun je de ander een mooi compliment geven op een luchtige manier.